bemutatkozom

Rólam

Rólam
Koplányi Gyöngyi
Koplányi Gyöngyi vagyok, marketing szakember és tanácsadó. Főleg kis cégekkel, helyi vállalkozókkal dolgozom és bár egész más, mint amit korábban csináltam, nagyon élvezem ezt a munkát. 20 éve foglalkozom marketinggel. Tettem ezt kisebb és nagyobb cégeknél, kis és nagy büdzséből kihozva a legjobb megoldásokat. Többféle szektorban és vállalati környezetben szereztem tapasztalatokat.

Dolgoztam a vasút egy vendéglátással illetve idegenforgalommal foglalkozó cégénél, egy neves nyomdában, egy piacvezető projektmenedzsmenttel és szervezetfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó cégnél és vezettem egy nagy kereskedelmi hálózat marketing osztályát is.
Nevemhez kapcsolódik a MÁV Utasellátó Rt. 50 éves születésnapi különvonatos rendezvényének megszervezése, a Szikra Lapnyomda belső újságjának újraindítása, a Szinergia arculatának frissítése és új weboldalának elindítása vagy a DIEGO 15 éves születésnapi nyereményjátékának koordinálása, de a teljes hálózati kommunikáció összefogása is. Ezek persze csak szösszenetek, szívesen mesélek róla többet személyesen.
Azt azért fontosnak tartom elmondani, hogy tisztában vagyok vele, hogyan kell egy ütős marketingstratégiát felépíteni, használható marketing tervet készíteni, hogyan érdemes kampányokba kezdeni. Számos eladásösztönző akció megtervezésében részt vettem már és az ezeket támogató eszközök kidolgozásáért feleltem: szórólapok, óriásplakátok, weboldal illetve a hírlevelek, POS anyagok. Két nagy cégnél is teljesen új weboldalt dolgoztunk ki és indítottunk el sikerrel.

Nagyon fontosnak tartom az egységes arculatot, mindegy mekkora cégről van szó. Ismerem, hogyan kell ezt felépíteni illetve folyamatosan karbantartani. Nagy tapasztalatom van néhány tíz vagy több száz fős rendezvények szervezésében, szívesen foglalkozom belső PR-rel, melyet nagyon fontosnak tartok egy cég életében. Szorosan együtt dolgoztam grafikusokkal illetve számos nyomdával. Készítettünk sikeres katalógusokat, hirdetéseket illetve bolti arculatokat. Néhány ezer vagy több tízmilliós megállapodás esetében is ugyanolyan alapos és korrekt vagyok.

Ahogy fent említettem, jelenleg marketing tanácsadóként kisvállalkozásoknak segítek marketingjük alakításában. Tanácsadással, konzultációkkal, kommunikációs tervek készítésével, kampányok bonyolításával és még sok más szolgáltatással. A mindennapokat színvonalas irodai háttér támogatja, projektorral ellátott külön tárgyaló is rendelkezésre áll. Kivitelező partnereimmel évek óta együtt dolgozunk, garanciát vállalok munkájukra.

Ha szeretnél te is egy saját marketing tanácsadót, ne habozz! Találkozzunk egy kávéra és beszélgessünk egyet. A többit kialakítjuk közösen!
Küldj e-mail-t vagy hívj a 06-20-4841940-es számon.

ízelítő Munkáimból

Kapcsolat

Cím

Veresegyház, Harmat utca 12.

Email

info@marketingneked.hu

Telefon

+36204841940