Kapcsolat

MarketingNeked.hu

BRH-M Kft.

2112 Veresegyház

Harmat utca 12.

Mobil: +36-20/484-1940

E-mail: info@marketingneked.hu

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#7 - Madzsunkova Marija2015.06.10. 14:19

Induló vállalkozóként, egy évvel ezelőtt, ajánlás útján kerültünk kapcsolatba Gyöngyivel, ekkor kezdődött el közös munkánk.
Ha olyan marketingest keresel aki:
- úgy foglalkozik a cégeddel mintha a sajátja lenne,
- ötletekkel, tippekkel segít a még magasabb forgalom elérésében,
- tartja a határidőket amiket megbeszéltek,
- ha kell hétvégén is felveszi neked a telefont,
- optimista, jókedvű és segítőkész,
- meghallgatja a véleményed, majd személyes tapasztalatai alapján a legoptimálisabb megoldást javasolja,
- időt spórol neked profi munkájával,
akkor Gyöngyiben biztosan nem fogsz csalódni!

#6 - Szántó Natália2015.05.15. 18:40

Induló kisvállalkozóként nagyon fontos volt számomra, hogy olyan marketing szakembert találjak, aki egyszerre nagyon profi és mégis nagyon személyes a közös munkában. Nagyon örülök, hogy rátaláltam Gyöngyire, mert valóban azt kapom tőle az együttműködésünkben, amit a honlapja is sugallt - egy kiváló marketingszakember támogatását szakmai és emberi szempontból egyaránt. Nagyon inspiráló számomra az az egészséges maximalizmus, ami Gyöngyit a saját munkájával kapcsolatban is jellemzi. Köszönöm!

#5 - Kálló Oszkár www.miskolciingatlanmester.hu üzemeltetője2015.03.30. 15:15

Az első alkalom, hogy marketing tanácsadót bíztam meg a tevékenységem eredményességének növelése érdekében. Gyöngyit az interneten keresve találtam meg és választottam ki a marketing szakemberek közül. Azért a őt választottam, mert az ö weboldala volt a számomra a legmegnyerőbb. Az együttműködésünk során nagyon segítőkész és készséges volt. A közös munkának köszönhetően újabb vonalak is elindultak az ügyfélszerzés irányában. Összegezve a dolgot: én örülök neki, hogy a Gyöngyi profin kialakította a vállalkozásom marketing stratégiáját, aminek folyamatos eredményei vannak.

#4 - Papp Zoltán www.medencevilag.hu tulajdonosa2014.01.13. 09:47

Egyik üzleti partnerem ajánlotta Gyöngyit, mint marketingest és mivel több éve működő vállalkozásom teljes honlap megújítását terveztem akkoriban, őt bíztam meg ezzel a feladattal. Egyik legjobb döntésem volt, nagyon sokat segített az arculatváltásban. Azóta minden marketinggel kapcsolatos ügyemet rá bízom, nagyon nagy segítség, nagy terhet vesz le a vállamról. Az új honlap és az új arculat pedig már tavalyi évben meghozta gyümölcsét. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Gyöngyit!

#3 - Baginé Csilla, www.szigetgyogymasszazs.hu tulajdonosa2013.01.03. 11:48

Mi várható el egy Marketing tanácsadótól?
- a vállalkozás érdekeinek maximális képviselete,
- a forgalom mérhető megnövelése.
Velünk ez történik. Ajánlom mindenki figyelmébe Gyöngyit, aki elkészítette honlapunkat és pár hónapja azon fáradozik, hogy ismertté és sikeressé tegye vállalkozásunkat. Köszönöm.

#2 - Burka Attila, a BRH-M Kft. tulajdonosa és ügyvezetője2011.06.27. 09:46

Bevallom korábban én is azt gondoltam a marketinghez mindenki ért. De amikor neked kell mindent kitalálni és elkészíteni akkor rájössz, hogy ugyanolyan szakértelem, pontosság és tapasztalat szükséges hozzá, mint egy híd felépítéséhez. Sokat segített a cég elindulásában Gyöngyi szakértelme, a közösen kialakított marketing eszközök. Büszke vagyok rá, amikor nagyobb cégeknél meglepődnek milyen összhang van minden anyagunkban és még saját weboldalt is tudtunk készíteni.

#1 - Fodor Ilona, a Páratlan Cukrászda tulajdonosa2011.04.19. 09:05

Gyöngyivel közel 2 éve - a válság első jelei után - kezdtünk el marketing ügyekről beszélgetni. Már az első alkalommal kiderült számomra, hogy profi szakemberrel van dolgunk és a marketingünk jó kezekbe kerül. Gyöngyi megbízható, önzetlen és segítőkész. Olyan ember, aki addig nem ad ki munkát a keze közül, míg 100%-san nem érzi tökéletesnek. Mindig vannak jó ötletei, nála nincs lehetetlen… Cukrászdánk referencia anyagai magukért beszélnek, meleg szívvel ajánlom mindenkinek.