kivitelező partnerek

A Grafikus
A célcsoportunk eléréséhez jól megtervezett kommunikációra van szükség. Kellenek pontos célok, pontos mondanivaló és egy megkapó körítés ehhez. Ahogy erről már korábban írtam: hiszem, hogy minden szakmának megvan a maga szakértője. Én nem vagyok grafikus, nem tudok és nem is akarok hirdetéseket szerkeszteni. De ismerek remek grafikusokat és imádok velük együtt dolgozni! Csodálom, ahogyan néhány instrukció alapján megjelenítik, amit szeretnék elmondani. Munkám során sok kiváló grafikussal dolgoztam együtt, nagyon fontosnak tartom szerepüket ebben a szakmában. Az adott munkához választom meg mindig a legmegfelelőbb szakembert.

Honlap.hu
Nem könnyű megtalálni a legjobb megoldást egy weboldal elkészítéséhez. A honlap.hu rendszere nagyszerű! Nagyon szeretek vele dolgozni és számos sikeres honlap felépítésénél dolgoztam már velük.
http://www.honlap.hu/

A webdesigner
Egy weboldal meghatározó része a webdesign, a külső megjelenés. Honlapunk látogatói az első néhány másodperc alatt eldöntik, hogy nekik kellemes benyomást nyújt-e az oldalunk, könnyen eligazodnak-e rajta, érdemes-e tovább böngészniük vagy inkább keressenek tovább. Ezeket alapul véve rendkívül fontos, hogy a cégünket egyedi, a saját arculatunkhoz igazodó módon jelenítsük meg, ezzel is bizalmat ébresztve ügyfeleinkben.
Ezt a következetes látásmódot találtam meg a GrafikaLaborban, így az egyedi megoldások kialakításában mindig együtt dolgozunk. Jó szívvel ajánlom őket!
http://grafikalabor.hu

Hungarodekor Kft.
Egyedi nyomatos kül- és beltéri zászlók, molinók, beltéri display-ek, Pop Up kiállítási falak, megállító táblák. Nem kérdés, hogy a Hungarodekort keresem meg árajánlatkérésemmel.
http://www.zaszlo.eu