Neked is lehet saját marketing tanácsadód!

Weboldal készítése

Ha nem akarsz lemaradni és még több esélyt szeretnél cégednek, akkor a következőkben számíthatsz rám honlapod kialakításakor...

Na ez érdekel, megnézem

Marketing tanácsadó

Neked is lehet saját marketing tanácsadód, nem kell ehhez felvenned valakit alkalmazottként. Szerződéses formában, alvállalkozóként szívesen elvállalom.

Az első konzultáció ingyenes

Marketing tanácsadó

Vajon a marketinghez mindenki ért? Elég hozzá egy kis merészség és józan ész? Bárki meg tudja csinálni? Milyen sokszor hallottam erről beszélni magam körül…

Ha nem próbálkozni, kísérletezgetni akarsz a saját vállalkozásoddal és hiszed, hogy minden szakmának megvan a maga szakértője - így a marketingnek is - akkor neked szól ez az oldal.

Én közel 15 éve foglalkozom marketinggel és imádom a szakmámat. Tettem ezt kisebb és nagyobb cégeknél, alapvetően vezető beosztásban, kis és nagy büdzséből kihozva a legjobb megoldásokat. Igen, gyakran kellett a munkámhoz józan paraszti ész is és merészség, de ez nem elég.

Az elmúlt években találkoztam helyi vállalkozókkal, kis cégekkel, Szigetszentmiklóson és vidéken sok helyen, akik küzdenek a mindennapokban. Csinálják amit eddig évekig, de már nem ugyanaz az eredmény. Segítséget kérnek, hogy megrázzák magukat és képesek legyenek újítani. Ebben tudok nekik marketing tanácsadással segíteni és talán neked is!

Egy kisvállalkozásban való munka – ami a kicsit a tiéd is - egészen más, mint egy nagy nyüzsgő szervezetben való mindennapok. Más, én mégis nagyon szeretem! Jó érzés, hogy tudok olyan embereknek segíteni, akiknek a vállalkozásuk az életük. Segít ebben nemcsak szaktudásom és szakmai tapasztalatom, de erős empatikus képességem, megbízhatóságom és lelkiismeretes hozzáállásom.

Bárkinek lehet saját marketing tanácsadója! Nem kell ezért több százezer forintot fizetni havonta...

Mikor belekezdtem tervem megvalósításába elhatároztam: olyan vállalkozókkal fogok együtt dolgozni, akikben megvan az elhatározás, csak egy segítő kézre van szükségük saját vállalkozásuk marketingjének felépítésében. Ha magadra ismersz, találkoznunk kell!

Mutatok most neked egy-két példát ügyfeleim kreatív anyagaiból, ezeket mind együtt készítettünk.

Ismerek remek cégtulajdonosokat, üzletvezetőket, akiknek nem jut elég idejük leülni és átgondolni a cégük marketingjét. Pedig tudják, hogy fontos lenne. Leülök velük és együtt megcsináljuk.

Amire rájöttem és amit kínálok neked:

Vannak remek ötleteik, de nem tudják hogyan kellene megvalósítani. Nincsenek hozzá grafikus, nyomdai, kivitelezői kapcsolataik. Ebben segítem őket és leveszem a vállukról a tervezés szakmai és a kivitelezés nehéz terhét. Nem nekik kell válaszolni a milyen formátumban adjam le a hirdetést, cdr-ben vagy jpeg-ben kérdésre vagy nem nekik kell eldönteni, hogy jó színre állt-e a be a nyomda.

Tudják, hogy egy jó honlap elengedhetetlen a mai világban, de nem tudják hogyan kezdjenek a megvalósításhoz vagy a változtatáshoz. Megteszem helyettük és velük együtt dolgozva.

Szóval neked is lehet saját marketing szakembered, nem kell ehhez felvenned valakit. Szerződéses formában, alvállalkozóként szívesen vállalom. Így megspórolod az marketinges alkalmazott s bérével kapcsolatos költségeket, irodabérletét, számítógépét, telefonszámláját, benzinköltségét.

Ha csak egy-egy projekthez van szükséged közreműködésre, arra is van lehetőség. Ha úgy látod elég néhány órás konzultáció, marketing tanácsadás, ezt is meg tudjuk beszélni.

Találkozzunk egy kávéra és beszélgessünk egyet. A többit kialakítjuk közösen!

Természetesen az első konzultáció INGYENES.

Küldj üzenetet a lenti űrlap segítségével vagy hívj a 06-24-444994-es számon.

Kapcsolat

E-mail *:
Telefonszám *:
Üzenet *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kapcsolat

MarketingNeked.hu

BRH-M Kft.

2112 Veresegyház

Harmat utca 12.

Mobil: +36-20/484-1940

E-mail: info@marketingneked.hu